Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig 3. Grup’ta Play-Off hedefleyen Ayrancılar Gençlik, deplasmanda Yapıcıoğlu Başdaş’ı zor da olsa 3-2 yenmeyi başardı.
Aldığı b u galibiyetle 45 puana ulaşan Ayrancılar Gençlik 3. sırada yer aldı ve Play-Out oynayamaya hak kazandı. Yapıcıoğlu Başdaş ise 20 puanla haftayı 10. sırada tamamladı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında Onur Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçen Ayrancılar Gençlik 30. dakikada Abdülkadir Özgen’in golü ile 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Bu golden 4 dakika sonra Yunus Emre Toka Ayrancılar Gençlik takımını 3-0 öne geçirdi. Mücadelenin 34. dakikasında Yapıcıoğlu Başdaş Halil İbrahim Uslu’nun golü ile farkı 2’ye indirdi. İlk devreyi 3-1 önde tamamlayan Ayrancılar Gençlik, ikinci yarıda gelişen Yapıcıoğlu Başdaş ataklarına direnç göstermesine rağmen 82. dakikada Ali Alpboğa’nın golüne engel olamadı. Kalan sürede başka gol olmadı ve zorlu geçen maçı konuk ekip Ayrancılar Gençlik 3-2 kazanarak Play-Out oynamayı garantiledi.

Hakemler: Mert Tosun, Mehmet Arslan, Ömer Duranay

Gözlemci; Ercan İnegöllüler, Saha Komiseri: Ali İhsan Aydoğan, Sağlık Görevlisi; Zekeriya Arıkan
Saha: Atatürk 2 Nolu Yan Saha
Saat: 16:00
Tarih: 31 Ocak 2024 Çarşamba günü
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post