İzmir 1. Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Güzelbahçe FK, dış transferde Ön libero mevki oyuncusu Chrıst Abraham Degnı’yi renklerine bağladı.
Geçen sezon Menderes BLD. Özderespor’da forma giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Chrıst Abraham Degnı, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk arzulayan Güzelbahçe FK takımı ile anlaşma sağladı.

Başarılı oyuncu Chrıst Abraham Degnı’nin imza törenine Başkan Niyazi Özdemir ve yönetim kurulu üyesi Bülent Özdemir katılım gösterdi.
CHRIST ABRAHAM DEGNI
1998 doğumlu ön libero mevki oyuncusu Chrıst Abraham Degnı Türkiye’de ilk olarak Aydın Yıldızspor’da başladı. Ardından 1 sezon sonra Pamukörenspor’a transfer olan oyuncu sırasıyla Kuyucakspor, Ayrancılar Gençlik, Didim Altınkum, Didim Spor, Gümüldürspor ve son olarak Menderes Belediye Özderespor’da ter döken siyahi oyuncu 2024-2025 sezonunda şampiyonluk arzulayan Güzelbahçe FK’ya imzayı attı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post