İzmir 1.Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Dikili Belediyespor, Teknik Adam Tolga Çakmak ile yeniden anlaşma sağladı.
2011 Yılından bu yana Teknik Adam olarak görev yapan tecrübeli isim Tolga Çakmak, 2024-2025 sezonunda Dikili Belediyespor ile nikah tazeledi.
Başarılı çalıştırıcı Tolga Çakmak’ın imza töreninde Başkan Aytekin Arslan hazır bulundu.
TOLGA ÇAKMAK:
Profesyonel ve Amatör futbol geçmişi olan Somalinyit, Manisaspor, Muğlaspor, Fethiyespor, Edremitspor, Bodrum Yalıkavak, Çiğli Belediyespor, Soma 13 Eylül ve Dikili Belediyespor takımlarında forma giyen Çiğli Belediyespor forması ile 41 gol ve Soma 13 Eylül takımında ise 39 gol ile gol krallığı yaşayan Tolga Çakmak, Jubilesi sonrası 2011 yılında antrenörlük yaşamına başladı ve Dikili Belediyespor ile Dikili Çandarlıgücü takımlarında yılarca görev aldı. Başarılı çalıştırıcı 2024-2025 sezonunda Dikili Belediyespor ile yeniden anlaşma sağladı ve yuvada kalarak imzayı attı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post