Anakaya Loj. İzmir Süper Amatör Lig Play-Off B Grubu 5. hafta maçında Kınık Belediyespor, sahasında ağırladığı Yamanlar Esenspor’u 2-0 yenerek Altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.
Aldığı bu galibiyetle 10 puanla 2. sırada yer alan Kınık Belediyespor, haftaya deplasmanda 11 puanlı grup lideri Gaziemirspor ile Play-Off’ların son maçını oynayacak. Karşılaşmayı kazanan takım direk BAL Ligine çıkarken, kaybeden takım ise Play-Out mücadelesi verecek. Yamanlar Esenspor ise 6 puanla 5. haftayı 3. sırada tamamladı.
KINIK BELEDİYESPOR UZATMA DAKİKALARINDA BULDUĞU GOLLERLE SAHADAN 2-0 GALİP AYRILDI
Müsabakanın ilk yarısında iki takımda dirençli futbol oynarken, yakaladıkları net gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda iki takımda pozisyonlar üretmesine rağmen gol sesi çıkmadı. Dakikalar 90+5’i gösterdiğinde Yamanlar Esen takımında Serhat Demir kırmızı kartla oyun dışı oldu. Bu pozisyondan hemen sonra Recep Yılmaz, Kınık Belediyespor’u 1-0 öne geçiren golün sahibi oldu. Uzatmaların son dakikasında ise 90+10’da Ademcan Kınalı son sözü söyledi ve zorlu geçen maçı Kınık Belediyespor uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle maçı 2-0 kazanarak şampiyonluk mücadelesini son maça bıraktı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post