Geçen sezon Bayındırspor forması ile Grup şampiyonluğu yaşayan kaleci, takımı Bayındırspor Play-Off’lardan çıkıp Play-Out mücadelesi vermişti. Play-Out’larda takımın yenilerek elenmesi ile BAL ligi vizesini kaybetmişti. Başarılı file bekçisi gruplarda en az gol yiyen 2. Kaleci olmayı da başardı.
Genç file bekçisi Hasanalp Durak’ın imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kutluay ile Antrenör Nedim Akgül katılım gösterdi.
1997 doğumlu genç eldiven futbola Salihli Belediyespor’da başladı. 4 sezon Manisa ekibinde oynayan kaleci, ardından Tire Belediyespor’a transfer oldu. 2 sezon Tire 1922’de oynayan oyuncu Profesyonel imza atmayı da başardı. Geçen sezon Bayındırspor’a transfer olan oyuncu burada grup şampiyonluğu da yaşamıştı. Oyuncu 2018-2019 sezonunda Alaçatıspor ile anlaşma sağladı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post