Bölgesel Amatör Lig 8. Grup 9.hafta maçı İzmir derbisine sahne olurken, İzton Torbalıspor ile İzmirspor arasındaki maç 1-1 sona erdi.
9 haftanın ilk maçı saat 14’de Torbalı Altınordu tesislerinde oynanandı. Zorlu geçen maç 1-1 sona erdi.
İki takımda zirve yarışı içinde olsalar da son haftalarda istedikleri sonuçları almayan İzton Torbalıspor ile İzmirspor’un mücadelesinden kazanan çıkmadı.
8.dakikada Gökay Iravul ile İzton Torbalıspor öne geçse de 31’de Oğuzhan Bozkurt İzmirspor adına eşitliği sağlayarak karşılaşmanın sonucu belirdi.
Bu sonucun ardından iki takımın galibiyet hasreti 4 maça çıkarırken; yedinci sıradaki Torbalıspor 13, ikinci sıradaki İzmirspor da 16 puana yükselerek haftayı kapadı.
İzton Torbalıspor gelecek hafta Beydağ’da Ödemişspor’a konuk olurken, İzmirspor’da Gaziemirspor’u Balçova’da ağırlayacak.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post