İzmir Taner Savut 1 Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Bornova Kanderespor’a İvriz kardeşlerden Sponsor desteği geldi
İzmir Taner Savut 1 Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Bornova Kanderespor’a İvriz kardeşlerden Sponsor desteği geldi
1.Amatör Ligde mücadele eden ve altyapısında başarılı işlere imza atan Bornova Kanderespor’a İvriz Çelik firma sahibi ve aynı zamanda Çamdibi Gençlerbirliği Kazım Metehan İvriz ile kardeşi Uğur İvriz, sponsor olarak destek sağladı.
Başkanlığını Yasin Güleryüz’ün yaptığı Bornova Kanderespor’a yeni yapılacak yönetim kurulunda ise Uğur İvriz ile Sadık Pamuk’a da görev verileceği açıklandı.
Özellik son 5 yıldır sporun içinde yer alan, Özçamdibispor’da görev aldıktan sonra Çamdibi Gençlerbirliği takımına başkan seçilen Kazım Metehan İvriz, gençlere destek olmak adına mahallelerin takımı olan Bornova Kanderespor’a da destek olacağını ifade etti.
Hayırsever kişiliği ile Bornova’da önemli işlere imza atan İvriz kardeşler, spor ve futbola desteklerinin devam edeceğini belirtti.
İVRİZ, “GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARINA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Kazım Metehan İvriz, “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi spora yönlendirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına ciddi çaba sarfediyoruz. Uzun bir süredir sporun ve futbolun içinde olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Çocuklarımızla birebir ilgilenmek, onlara kendi imkanımız doğrultusunda destek olmak ve sahiplenmek bizim asli görevlerimizdendir. Bu nedenle Çamdibi Gençlerbirliği başkanlığımın yanı sıra mahallemizin de takımı olan Bornova Kanderespor’a maddi ve manevi sponsorluk desteği sağlayacağız. Kardeşim Uğur İvriz’e de beni yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkür ederim . Bornova Kanderespor Kulüp Başkanı Yasin Güleryüz’e, 2 Başkan Salih Aktaş ve Teknik Adamlar Ejder Aktaş’a verdikleri mücadele için teşekkür ederim” dedi.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN
Beğen
Beğenme
Aşk
Sinirli
Üzgün
Eğlenceli
Vay be!
Yorumlar 0