İzmir Taner Savut 1. Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gediz FK, rakibi Alsancak Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu
İzmir Taner Savut 1. Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gediz FK, rakibi Alsancak Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu
Ligde oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayan Gediz FK averajla haftayı 3.sırada tamamladı. Alsancak Gençlikspor ise 2 puanla 7.sırada haftayı tamamladı.
Müsabakaya etkili başlayan Alsancak ekibi 10. dakikada Cesim Tanrıkulu’nun golü ile 1-0 öne geçti. Bu yediği golle şoke olan Gediz FK, 30. dakikada Sinancan Ceyhan’ın golü ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde Alsancak takımı Burak ile penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısının sonlarına doğru 80’de Serhat’ın golü ile 2-1 öne geçen Alsancak Gençlik, 5 dakikada sonra Ufuk Murtezaoğlu’nun golüne engele olamadı ve zorlu geçen maç 2-2 sona erdi.
Haber:Yılmaz ÖZLAHLAN
Beğen
Beğenme
Aşk
Sinirli
Üzgün
Eğlenceli
Vay be!
Yorumlar 0