Karabağlar Kaymakamlığı ve Karabağlar Halk Eğitim tarafından organize edilen Karabağlar Kaymakamlık turnuvası bugün oynanan maçlarla sona erdi
Karabağlar Kaymakamlığı ve Karabağlar Halk Eğitim tarafından organize edilen Karabağlar Kaymakamlık turnuvası bugün oynanan maçlarla sona erdi
27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Osman Kibar tesislerinde gerçekleşen Karabağlar Kaymakamlık Kupasına Karabağlar İlçesinde 27 Okul ve Spor kulübü katılım gösterdi
Final maçlarının 31 Ocak 2020 tarihinde oynandığı müsabakaların kupa törenine Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Önegi, Karabağlar Halk Eğitim Müdürü Haluk Karaca, Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı Metin Yel, İzmirspor Kulüp Başkanı Emin İşletir, As Başkan Nedim Topaloğlu ve yönetim kurulu katılım gösterdi.
Toplamda 27 takımı Minik Grup, Küçük Grup ve Yıldız Grup olmak üzere 3 kategoride yarıştı.
Küçük Grup’ta İzmirspor ile İzmir 1461 takımı final oynarken, 1461 Trabzon ekibi 6-1 galip gelerek şampiyon oldu.
Küçük Grup’ta İzmir 1461 takımı şampiyon olurken, İzmirspor 2.,Emrullah Efendi İlk Öğretim Okulu ise 3. Olarak kupa ve madalyalarını Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Karabağlar Halk Eğitim Müdürü Haluk Karaca ve İzmirspor Kulüp Başkanı Emin İşletir takdim etti
Minik Grup’ta final karşılaşması Limontepe Seniye Hasan Saray takımı ile Ahmet Ragıp Üzümcü İlk Öğretim Okulu arasında oynandı. Mücadeleyi Ahmet Ragıp Üzümcü takımı 1-0 kazanarak şampiyon olurken, ikinciliği Limontepe Saniye Hasan Saray takımı, üçüncülük kupasını da Şehit Mehmet Çifçi takımı almayı başardı.
Yıldız Grup’ta ise İzmirspor ile İzmir 1461 takımı arasında oynanan maçı İzmirspor 1-0 kazanarak şampiyon olurken, İzmir 1461 takımı 2., Bozyakaspor ise 3. Kupasını ve madalyalarını Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Karabağlar Halk Eğitim Müdürü Haluk Karaca ile İzmirspor Kulüp Başkanı Emin İşletir takdim etti.
İşletir, Öneği’yi Çiçeklerle Karşıladı
İzmirspor’a ait olan Osman Kibar Tesislerinde düzenlene ve 27 takımın kıyasıya yarıştığı Karabağlar Kaymakamlık Kupa töreni öncesi İzmirspor Kulüp Başkanı Emin İşletir, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’yi çiçeklerle karşıladı ve turnuvadan dolayı teşekkür etti.
Turnuvanın En İyi Oyuncuları Oldular
Düzenlene turnuvada Minikler kategorisinde Azra Dede, Küçükler’de Çınar Taha Aydöner ve Yıldızlar’da ise Mehmet Olgar Sağlam madalyalarını Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’nin elinden aldı.
Haber ve Foto; Yılmaz ÖZLAHLAN
Beğen
Beğenme
Aşk
Sinirli
Üzgün
Eğlenceli
Vay be!
Yorumlar 0