Anakaya Loj. İzmir Süper Amatör Lig 3.Grup 17.hafta maçında Karabağlarspor, sahasında grubun güçlü ekiplerinden Yelkispor ile 3-3 berabere kaldı.
Alınan bu sonuçlar Karabağlarspor ve Yelkispor 26’şar puanla haftayı tamamladı.
İlk yarıyı 3-1 yenik tamamlayan Karabağlarspor, 90 dakika sonunda sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında Berk Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçen Karabağlarspor, bu üstünlüğünü koruyamadı ve 13. dakikada Diyar Eşin’in golü ile Yelkispor 1-1’lik beraberliği yakaladı. Bu golden 1 dakika sonra Murat Karabatak skoru 2-1’e getirdi ve Yelkispor öne geçti. İlk yarının sonlarında Murat Karabatak yeniden sahneye çıktı ve Yelkispor ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.
İkinci yarıda ev sahibi ekip Karabağlarspor rakibine karşı baskı kurdu ve 77. dakikada Eltun Sipahi’nin golü ile farkı 1’e indirdi. Müsabakanın uzatma dakikalarında 90+5’de sahneye çıkan Eltun Sipahi skoru 3-3’e getirdi. 1 dakika sonra oyuna sonradan dahil olan Türker Yediveren kırmızı kartla oyun dışı oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca zorlu ve gollü geçen maç 3-3 sona erdi.

Hakemler: Muhammed Furkan Sağlam, Sadık Kaan Karakaya, Ömer Duranay

Gözlemci: Ali Sözlü, Saha Komiseri: Aslan Untuç, Sağlık Görevlisi: Demircan Kaplan
Saha: Yeşilyurt Sahası
Saat: 15:00
Tarih: 1 Şubat 2025 Cumartesi günü
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post