Ligde 18 puanla haftayı 5. sırada tamamlayan Ataşehir Mahallesi ile 21 puanla 4. sırada yer alan Aliağa Helvacı arasında oynanan zorlu maçı konuk ekip Aliağa Helvacı ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 galip tamamladı.
Karşılaşmanın ilk yarısında Ataşehir Mahallesi Arda Buharalıoğlu, Doğukan Can ve Oğuz Kasar ile net fırsatlar yakalarken, Aliağa Helvacı kalecisi Aydın Çetin yaptığı kurtarışlarla gole izin vermedi. Aliağa Helvacı takımında ise Ahmet Turgut ile pozisyon değerlendiremezken, Emre Kekeç’in topuda direkten döndü ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda dakikalar 50’yi gösterdiğinde Emre Kekeç, Aliağa Helvacı takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra yüklenen Ataşehir Mahallesi, oyuna sonradan giren Serhat Morkoç ile net fırsatı değerlendiremedi. Aliağa Helvacı ise Canmert Dağ ile girdiği net gol pozisyonunda yararlanamadı.
Zorlu geçen maçı konuk ekip Aliağa Helvacı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Hakemler; Cenk Tunahan Yıldırım, İbrahim Zengin, Mehmet Arslan

Gözlemci; Hüseyin Keskinoğlu, Saha Komiseri; Aydın Yılmaz, Sağlık Görevlisi; Samet Şahinkaya
Saha: Çiğli Belediye Atatürk Stadı
Saat: 13:00
Tarih: 25 Aralık 2022 Pazar günü

Ataşehir Mahallesi 11’i; Emrullah Öztürk, Umut Sancaklı, Ufuk Karabulut, Muzaffer Kartal, Emre Elçora, Kaan Dinçer, Mert Yılmaz, Arda Buharlıoğlu, Çağatay Sevim, Doğukan Can, Oğuz Kasar
Teknik Sorumlu; Üzeyir Işık

Aliağa Helvacı 11’i; Aydın Çetin, Mert Gencer, Metin Deniz Olpak, Yunushan Memişoğlu, Ali Osman Gündoğdu, Sami Göl, Gökhan Özkan, Galip Uca, Emre Kekeç, Canmert Dağ, Ahmet Turgut
Teknik Sorumlu: Mehmet Ateş
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post