Geçen sezon Çamdibi Altınok forması ile şampiyonluk yaşayan Amatörün Pirlosu lakabıyla bilinen İsmail Çamlı, 2022-2023 sezonunda yuvayı terk etmedi ve yeniden imzayı attı.
CİHAN GÜZEL “PİRLO BİZİM HERŞEYİMİZ” DEDİ,
Başkan Cihan Güzel, deneyimli oyuncu İsmail Çamlı ile ilgili Pirlo bizim herşeyimiz diyerek takımda kalmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Kurt oyuncu İsmail Çamlı’nın (Pirlo) imza törenine Başkan Cihan Güzel, Başkan Yardımcısı Yakup Demirel ve yönetim kurulu üyesi Volkan Güzel katılım gösterdi.
1986 doğumlu olan İsmail Çamlı (Pirlo) Mersinlispor, Bucaspor, Debrespor, Kanderespor ve Aydın Atçaspor takımlarında forma terletmiş, 2021-2022 sezonunda Çamdibi Altınok takımına imzayı atmış ve sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Oyuncu 2022-2023 sezonunda Çamdibi Altınok takımını terk etmedi ve imzayı attı.
.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post