Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi Asarlıkspor, kulüp müdürü olarak Kamuran Kılınç’ı göreve getirdi.
Geçen sezon Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige çıkan Asarlıkspor, sezona hazırlıklarını sürdürürken, İlçenin sevilen ve sayılan isimlerinden Kamuran Kılınç’ı kulüp müdürü olarak göreve getirdi. Ayrıca yeni görevi kulüp müdürlüğünün yanı sıra yönetim kurulu üyesi olan Kamuran Kılınç, bu işinde üstesinden geleceğini belirtti.
KAMURAN KILINÇ, “BİZ VARSAK, HEDEF VAR”
Evli ve 2 çocuk babası olan Kamuran Kılınç, futbola olan sevdasını Asarlıkspor’da sürdürmeye ve gelecek olan yeni nesile de futbolu sevdirmeye çalışacaklarını ifade etti.
Kulüpte 2 görevi başarı ile sürdüren Kamuran Kılınç, yönetim kurulunun kendisine verdiği Kulüp Müdürlüğünü de başarı ile yapacağını ve bu zorlu görevin üstünden geleceğini belirti.
Sözlerine devam eden Kamuran Kılınç, “Asarlıkspor 10 arkadaşın ihtiyaç kredisi kullanarak dernek adı altında bu yola çıkmış bir spor kulübüdür. 10 yıllık tarihinde sayısız başarının olduğu bu spor kulübünde yöneticilik ve idarecilik yapıyor olmaktan gurur duyuyorum. Başarı inananlarındır. Bunu çok iyi biliyor ve malzemecisinden tut futbolcusuna, yöneticisine hatta ve hatta altyapıdaki 11-12 yaşındaki kardeşlerimize kadar ASARLIK SPOR ailesi olarak inancımız tamdır. Hedef 3.lig Hangi gruba düştüğümüzün hiçbir önemi yok. Biz varsak, hedef var. Biz varsak, başarı var” dedi.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post