Geçen sezon Grup şampiyonu olarak Play-Off’lara kalan, Play-Off’Lardan çıkarak Play-Out mücadelesi veren Bayındırspor, Bornova Yeşilova takımına penaltı atışlarını kaybedince BAL Ligi vizesini elde edememişti.
2018-2019 sezonuna yeniden Şampiyonluk parolası ile giren Bayındırspor, 25 kişilik oyuncu gurubunun dışında Bayındır Belediye Başkanı Dr Ufuk Sesli’nin de katıldığı açılış ile gerçekleştirdi

Sesli ve Yönetim İdmanda Yer Aldı
Bayındır Belediye Başkanı Dr Ufuk Sesli’nin yakından takip ettiği ve oyuncular ile kısa bir sohbet gerçekleştirdiği sezonun ilk idmanı neşeli ve eğlenceli geçti. Sezonun ilk antrenmanına Bayındırspor Kulüp Başkanı Ali Doğu, Başkan Yardımcısı Hızır Pınar, Genel Kaptan Erkan Ökay, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal İrim, Durmuş Köprülü, Veli Uludağ, Yiğit Akbaşoğlu, Hüseyin Erhan ve Süleyman Sırımcı yer alırken Teknik Heyette ise Nail Gökova, Doğan Genç ve Nurcan Başkanoğlu sahada görevlerinin başında ilk startı verdiler.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post