Türkiye’de Futbolun İlk oynandığı Bornova ilçesinde Bornova Belediyesi, anlamlı bir projeyi daha amatör Futbola sunmaya hazırlanıyor.
Elektronik ve dijital panolarda yaşanan arızalara kolay bir çözüm üreten ve bunun tanıtımını yapan Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Berkan Alptekin, Yusuf Tırpancı Tesislerinde görev yapan Kral Yavuz ve İbrahim Işıklı’ya sök-tak oyuncu değişikliği panosunu teslim etti.
Yapılan bu düzeneğin kullanırlık ömrünün uzun olduğunu ifade eden Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Berkan Alptekin, Amatör Futbola hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Oynanan Amatör maçlarda oyuncu değişikliklerini ve kalan süreyi gösteren dijital pano yerine daha kolay ve arıza yaşanmayacak bir sistemi Bornova Amatör Futboluna sunarak çözüm odaklı çalıştıklarını belirtiler. Ayrıca manuel panoyu öncelikle Yusuf Tırpancı sahasında kullanıp, daha sonrasında Bornova Belediyesi’ne ait tüm sahalarda kullanmayı amaçladıklarını söylediler.
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post