Sezona şampiyonluk parolası ile yola çıkan Bornova Futbol A.Ş, genç çalıştırıcılar Utku Baş ve Kemal Özgü ile sözleşme imzaladı.
Ligde topladığı 10 puanla lider durumda olan Bornova Futbol A.Ş takımı 1985 doğumlu Utku Baş ve 1984 doğumlu Kemal Özgü’nün imza törenine Başkan Vehbi İnal katılım gösterdi.
1985 doğumlu Utku Baş, Ceyhan Altınyıldız ve Karşıyaka U 19 takımlarında görev almıştı. Başarılı antrenör Utku Baş, 2021-2022 sezonunda Bornova Futbol A.Ş takımına imzayı attı.
1984 doğumlu Kemal Özgü ise, Doğanlarspor, İzmir Mevlanaspor, Kemalpaşa Esnafgücü ve en son Bornova Hitabspor U18 takımında şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Başarılı antrenör Kemal Özgü, 2021-2022 sezonunda Bornova Futbol A.Ş takımına imzayı attı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post