Ligde oynadığı 6 maçın 6’sını da kazanarak 18 puana ulaşan ve maç eksiği ile haftayı 2. Sırada tamamlayan Bornova Hitab takımı, karşılaşmaya hızlı ve istekli başladı.

Mücadelenin 15. dakikasında sol kanattan Tunahan Beşyıldız’ın açtığı ortaya Yeni Evka 4 Spor’lu savunma oyuncusu İsmail Hakkı Karagöz ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve Hitabspor bu golle 1-0 öne geçti. Bu golden 15 dakika sonra Yeni Evka 4 Spor Mustafa Topçu’nun golü ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. İlk yarı sonucu 1-1 berabere tamamlandı. İkinci yarıda Evka 4 takımı Yalçın Ülgen’in 49’da attığı golle 2-1 öne geçti. Yediği golle şoke olan Bornova Hitabspor hemen toparlandı ve 69’da Cemre Kahraman’ın golü ile beraberliği yakaladı. Golden sonra baskısını arttıran Bornova Hitabspor, 75’de Kuzey Koç, 80’de Cemre Kahraman ve 85’de Şirin Çelik’in golleri ile zorlu karşılaşmadan 5-2 galip ayrılarak hanesine 3 puanı daha yazdırdı.

Hakemler; Emre Koçanalı, Berkan Şen, Özen Ak

Gözlemci; Uğur Gül, Saha Komiseri; Adem Yüksel, Sağlık Görevlisi; Uğur Gündüz
Saha: Bornova İlçe Stadı
Saat: 15:00
Tarih: 26 Ekim 2019

Yeni Evka 4 Spor 11’i; İsa Karagöz, İsmail Hakkı Karagöz, Eyüp Batak, Ömer Çabuk, Veysi Gültekin, Mesut Kabasakal, Görkem Sancar, Hüseyin Cenk Sevil, Şevket Ferhan, Yalçın Ülgen, Mustafa Topçu
Antrenör: Vedat Doğan

Bornova Hitabspor 11’i; Yusuf Utku Önal, Rıca Berk Yenilmez, Mustafa Coşkun, Yusuf Gültekin, Özer Özbilen, Ejder Kurtcebe, Hüseyin Can Yıldız, Şirin Çelik, Cemre Kahraman, Tunahan Beşyıldız, Kuzey Koç
Teknik Sorumlu; Mesut Ceylan
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post