Binin üzerinde taraftar ve futbol severin takip ettiği, İki kardeş ve dost kulüp olan Bornova Yeşilova ile Aydın Yıldızspor arasında oynanan maçın henüz 7. dakikasında Kadir Canbaz’ın ceza alanı içinde yerde kaldı. Kaleci Timur Çakıroğuları’nın müdahalesini karşılaşmanın hakemi Hakan Yurtsever penaltı olarak değerlendirdi.

Atışı Yıldıray Berber golle sonuçlandırınca konuk ekip Aydın Yıldızspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskı kuran ve gol arayan Bornova Yeşilova, 20.dakikada Serdar Deniz’in golü ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Müsabakanın 30. dakikasında sahneye çıkan Eniscan Atik skoru 2-1 öne geçiren golü atarak Yeşil kahverengilileri öne geçirdi.
İlk yarıyı 2-1 önde tamamlayan Bornova Yeşilova, ikinci yarıda Eniscan ve Mert Yılmaz ile girdiği net fırsatları değerlendirmeyince zorlu geçen maçı Bornova Yeşilova 2-1 kazanarak Altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.
Aldığı galibiyetle 13 puana ulaşan Bornova Yeşilova haftayı 7. sırada tamamladı. Haftaya İzmir ekibi deplasmanda G.L.Yeşil Çınarspor ile karşılaşacak.

BAŞKANLAR BAŞARI DİLEDİ
Mücadele öncesi Bornova Yeşilova Kulüp Başkanı Ali Fuat ve Genel Koordinatör Metin Küçükoğullarından, Aydın Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan ile bir araya gelerek başarı dilerken, mücadeleyi birlikte takip ettileri.

Hakemler; Hakan Yurtsever, Meltem Tarım, Alpaslan Karataş, 4. Hakem: Halim Kolancı

Denetçi; Özden Sezer, Gözlemci; Ayhan Endar, Saha Komiseri; Yahya Erdal, Sağlık Görevlisi; Sevgi Köksüz
Saha: Bornova Yusuf Tırpancı Sahası
Saat: 14:00
Tarih: 20 Kasım 2022 Pazar günü

Bornova Yeşilova 11’i; Timur Çakıroğulları, Kerem Demir, Oğuz Erk, Ege Küçükoğullarından, Erol Zöngür, Doğaç Akun, Serdar Deniz, Tayfun Aktaş, Mustafa Çalışkan, Eniscan Atik, Mert Yılmaz
Antrenör; Orhan Parlak

Aydın Yıldızspor 11’i; Kaan Kavurgacı, Ahmet Taha Dağbaşı, Mehmet Elma, Emirhan Özkan, Ferit Olgun, Yıldıray Berber, Ömercan Korkmaz, Mahsun Tunç, Kadir Canbaz, Serkan Ataş
Teknik Sorumlu; Gökhan Doğan
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post