Ligde oynadığı 12 maçtan 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 31 puanla şampiyon olan ve Play-Off’lara adını yazdıran Çamdibi Altınok, 4 Haziran 2022 Cumartesi günü Erdem Esentepe ile ilk maçına hazırlıklarına başlarken, 12. güç olan taraftarını da desteğe davet etti.
1956 yılında kurulan ve en son 2019 sezonunda Süper Amatör Lige mücadele eden Z.H.K.Çamdibi Altın takımı 2021-2022 sezonun grubunda şampiyon tamamlayıp adını Play-Off’lara yazdırmayı başardı.
Sezon öncesi takımın yeni genç başkanı Cihan Güzel’in gelmesi ile transferlerine hızlı davranan Altınok takımı sezonu şampiyon tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.
1 Haziran 2022 Çarşamba günü Şampiyonluk kupasını İzmir ASKF Genel Sekreteri Ali Alanç’ın elinden alan Sportif Direktör Volkan Güzel, “Bu sezon ilk kupamız, inşallah Süper Amatör’e çıkan takımlarından biri biz olmak istiyoruz” diye belirtti.

VOLKAN GÜZEL, “ŞAMPİYONLUĞU ÇAMDİBİ’NE GETİRECEĞİZ”
Z.H.K.Çamdibi Altınok takımın Sportif Direktörü Volkan Güzel, “Sezona ilk günkü gibi heyecanla başladık. Yaptığımız nokta transferlerle düzgün ve karakterli oyuncularımız ve yönetim kurulumuzla inandığımız şampiyonluğu elde etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Play-Off’lara kalan tüm takımlara ve hafta sonu oynayacağımız Erdem Esentepe takımına başarılar diliyoruz. Fair-Play içerinde bir mücadele olmasını temenni ediyoruz. Biz Erdem Esentepe maçına hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Buraya kadar gelmemizde önemli rol oynayan kıymetli hocamız İrfan Karaduman ve sahada onurlu mücadelesini veren tüm oyuncu kardeşlerime verdikleri emekler ve terler için sonsuz teşekkür ederim. 4 Haziran 2022 Cumartesi günü Saat 17:30’da Erdem Esentepe maçımızı Karşıyaka Efsaneler sahasında oynayacağız. Buradan tüm taraftarımı bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Süper Amatör Lige çıkma adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post