Geçen sezon Süper Amatör Ligde kendi gurubunu şampiyon tamamlayan,ve Play-Off’lara yükselene Bayındırspor’un başarılı çalıştırıcısı Dilek Uzan, bugün Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımla Bayındırspor’dan ayrıldığını duyurdu
Son 3 sezonda 2 Kez Play-Off heyecanı yaşayan Bayındırspor'un tecrübeli teknik adamı, Play-Out'larda Bornova Yeşilova'ya penaltılarla yenilerek üzüntü yaşamıştı. Elde ettiği başarı ile şimşekleri üstüne çeken Bayındırspor, BAL Ligine çıkamamanın derin üzüntüsünü yaşamıştı. Başarılı antrenör, yeni sezonda Bayındırspor'da görev alamayacağını ve bununla ilgili Sosyal medya üzerinde paylaşım ile duyurdu.
Sözlerine şöyle devam eden Dilek Uzan, “2015 yılında başladığım bu serüvene 3 sezondur hep daha iyi ne verebilirim diye mücadele ettim. Son sezonda şampiyonluğu rabbim bize gösterdi .Bu başarılarla takım olabildik. Gerek yönetim gerek biz antrenör arkadaşlar Bayındırspor'u ligde saygı ve değer gören bir ekip haline getirdik. Çalıştığım tüm oyunculara Bayındırda mutlu olarak oynayıp hizmet vermeleri mücadelesini ettim.Hepsinden Allah razı olsun. Elinden gelenin daha fazlasını yaptılar. Şansımıza mı? Bilmem hepsi birbirinden karekterli ve onurluydu. Hepsi doğru oyunculardı. Hepinizden Allah razı olsun. Ayaklarınıza yüreğinize sağlık. Başta hep yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr.Ufuk Sesli’ye beni bu göreve getiren Ferdağ Yiğit’e ,kulüp başkanı Ali Doğu’ya, kulübün Sportif Direktörü her daim varolan kadim dostum Erkan Ökay’a ,her zaman takımın içinde olan Yiğit Akbaşoğlu kardeşime, Beraber bir bütün olduğum bir bakışta aynı şeyi düşündüğüm Antrenörüm Nail Gökova’ya, Gelişim Antrenörümüz Nurcan Başkanoplu’na, takıma her daim sahiplenen kaptanlarım Doğan Genç ve Yüksel Babayiğit’e ,saha görevlisi Engin Akpınar’a ,takım malzemecisi Murat Er’e,Takim şoförü Murat Korcan.. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun.son sözüm. Ne Mutlu Bayındırsporluyum Diyebilene”dedi.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post