Hafta Sonu Yalova'da maç yönetmeye giden İzmir'inde tanıdığı genç Hakem Birand Gümüş, rahatsızlanması sonucunda Yalova'da Hastaneye kaldırıldı. Biraz toparlanan ve İzmir'e dünüş yolunda yine rahatsızlığı nükseden Genç Hakem, İzmir'de Ege Üniversitesi Hastanesinde Noröloji Bölümünde Yoğun Bakım servisinde tedavisi başladı.
Başarılı ve gelecek vaad eden Hakem Birand Gümüş'ün Babası Sabri Gümüş, “ Sinir Uclarında iltihaplanma oluşması sebebi ile 2 Hafta yoğun bakımda kalması gerektiğini Doktarlar iletti. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını bekliyoruz. Sevenlerimizden dualarını eksiltmemesini diliyorum” dedi.
27 yaşındaki Diş Teknisyeni olan ve aynı zamanda yeşil sahalarda Amatör Lig maçlarında Hakemlik yapan genç Hakem Birand Gümüş'e Egesporlife Ailesi Olarak Acil Şifalar diler, yeninden aramızda olmasını temenni ederiz.
Dualarımız seninle Birand Gümüş.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post