
Karşılaşmaya hızlı ve istekli başlayan Gaziemir Onurspor, 15. dakikada Selçuk Demirdöğen’in ceza alanında düşürülmesini karşılaşmanın hakemi Fatih Butel, penaltı olarak değerlendirdi.Atışı Selçuk Demirdöğen gol çevirdi ve skoru 1-0’a getirdi. Bu golden 10 dakika sonra Selçuk Demirdöğen yeniden sahneye çıktı ve skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Skor avantajını elinde tutan Gaziemir ekibi, 5 dakika sonra sahanında yıldızı olan Selçuk Demirdöğen ile bir gol daha bularak farkı 3’e çıkarttı. Ayrıca Selçuk Demirdöğen attığı 3 golle bugün Hat-rick yaptı. İlk yarının sonlarına doğru Tahsin Güler’in golü ile Gaziemir Onurspor soyunma odasına 4-0 önde girdi.
İkinci yarıda mücadelenin sonlarına doğru Gaziemir Onur yeniden penaltı kazandı. Atışı Kemal Yalçınkaya gole çevirdi ve ev sahibi ekip, Kozağaçspor’u 5-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Hakemler: Fatih Butel, İbrahim Yıldırım, Mehmet Burak Demirci

Gözlemci; Mustafa Erdoğan, Saha Komiseri; Murat Dişçi, Sağlık Görevlisi; Uğur Karaca
Saha: Gaziemir İlçe Stadı
Saat: 13:00
Tarih: 22 Eylül 2019

Gaziemir Onurspor 11’i; Erkan Toprakçı, Kemal Yalçınkaya, Civan Birdal, Murat Aydın, Yakup Bayandur, Ferhat Eliaçık, Furkan Toprak, Fatih Coşkun, Serdar Tümin,, Selçuk Demirdöğen, Tahsin Güler
Teknik Sorumlu: Şahin Koştan

Kozağaçspor 11’i; Volkan Karagöz, Mert Caner Meriç, Okan Yılmaz, Efe Necip Beçer, Devrim Kaya, Rüstem Görmez, Fatih Çam, Ahmet Kura, Ömer B, Yusuf Ceylan, Muhammet T.
Yönetici; Fadıl Vardar
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post