2022-2023 sezonunun ilk lig maçında Gaziemir Sarnıç, zorlu ve güçlü rakibi 1925 Manavkuyu Gençlik takımını 4-3 mağlup ederek Lige 3 puanla başladı.

Mücadelenin ilk dakikalarınde iki ekipte kontrollü oyuna başlarken, dakikalar 17’i gösterdiğinde İbrahim Kargı’nın golü ile 1925 Manavkuyu Gençlik 1-0 öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra Gaziemir Sarnıç Burak’ın golü ile 1-1’lik eşitliği sağladı. Mücadelenin 30. dakikasında Gaziemir Sarnıç takımı Serkan Aydın’ın golü ile 2-1 öne geçti. Bu golden 8 dakika sonra Manavkuyu ekibinde Caner’in kendi kalesine attığı golle Sarnıç takımın 3-1 üstünlüğü yakaladı. Bu golden sonra İbrahim Kargı penaltı golü ile skoru 3-2’ye getirse de dakikalar 44’ü gösterdiğinden Gaziemir Sarnıç takımı penaltı kazandı. Atışı Tuğrul gole çevirdi ve ilk yarıyı Gaziemir Sarnıç takımı 4-2 önde tamamladı.
İkinci yarıda dakikalar 65’i gösterdiğinden İbrahim Kargı yeniden sahneye çıktı ve kendisi ile takımının 3. golünü kaydederek (Hat-Rick) skoru 4-3’e getirdi. Bu golden sonra baskı kuran 1925 Manavkuyu Gençlik beraberlik için yüklendiği dakikada Caner Akyol kırmızı kartla oyuncu oldu ve Manavkuyu ekibi 10 kişi kaldı. Kalan sürede 10 kişi kalan 1925 Manavkuyu Gençlik aradığı golü bulamadı ve ligin ilk maçından yenik ayrıldı.

Hakemler; Ege Tünak, Doğukan Korkmaz, Meryem Güler

Gözlemci; Ertan Gebeş, Saha Komiseri; İmdat Topal, Sağlık Görevlisi; Ersin Topaloğlu
Saha: Bayraklı Şehit Ümit Boz sahası
Saat: 11:00
Tarih: 4 Şubat 2023 Cumartesi

Gaziemir Sarnıç 11’i; Fırat Özmersinli, Yunus İyli, Halil Ceylan, Mehmet Ata Akman, Mehmet Emre Tunga, Ethem Bay, Tuğrul Taşçı, Ali Samet Gençer, Ramazan Akgül, Burak Toprak Çalın, Serkan Aydın
Antrenör; Süleyman Malak

1925 Manavkuyu Gençlik 11’i; Oğuz Alaca, Önal İçin, Alperen Başkonuk, Ali Efe Çalşık, Berkan Aktaş, Ozan Geçtan, İsmail Cızlaşmak, İbrahim Kargı, Dorukhan Yılmaz, Hüseyin Ayberk Kesici, Caner Akyol
Yönetici; Gökdeniz Özek
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post