Anakaya Loj. İzmir Süper Amatör Lig 1. Grup 20.hafta maçında Güzeltepe Gençlik, sahasında ağırladığı Ege Üniversitesi takımını 5-0 mağlup etti.
Aldığı bu galibiyetle 31 puana ulaşan Güzeltepe Gençlik haftayı 5.sırada, Ege Üniversitesi ise 22 puanla 7.sırada tamamladı.
Karşılaşmaya istekli ve atak başlayan Güzeltepe Gençlik 16.dakikada Ege Ayçiçeği’nin golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra İbrahim Gülses skoru 2-0’a getirdi. 32. dakikada İbrahim Gülses yeniden sahneye çıkarak Güzeltepe takımını 3-0 öne geçiren golün sahibi oldu. İlk yarının sonlarında doğru Ege Ayçiçeği devrenin skorunu 4-0 yapan golün sahibi oldu.

İlk yarıyı 4-0 önde tamamlayan ve skor olarak rahatlayan Güzeltepe Gençlik, 58. dakikada Yusuf Berat Gültekin’in kaydettiği golle sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maçta 2’şer gol atan Ege Ayçiçeği ve İbrahim Gülses attıkları goller ve oynadıkları oyunla maçın yıldızı oldular.

Hakemler: Gökhan Takataş, Faruk Öztuncer, Burak Erdoğdu

Gözlemci: Ayhan Önal, Saha Komiseri: Ramazan Konuk, Sağlık Görevlisi: Selin Göl
Saha: Güzeltepe Sahası
Saat: 13:00
Tarih: 16 Şubat 2025 Pazar günü
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post