Taner Savut İzmir 1. Amatör Lig 10.Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İzmir Üçyol Gençlik, kendi sahasında Gaziemir Onurspor ile 2-2 berabere kaldı
Ligin 11. hafta maçında İzmir Üçyol Gençlik, Gaziemir Onurspor ile 2-2 berabere kaldı ve iki takımda hanesine 1’er puan yazdırdı.
Alınan bu sonuçla İzmir Üçyol Gençlik 5 puanla son sırada, Gaziemir Onurspor ise 11 puanla 5. sırada haftayı tamamladı.

İZMİR ÜÇYOL GENÇLİK: 2- GAZİEMİR ONUR: 2
Mücadelenin 20. dakikasında konuk ekip Gaziemir Onurspor Salih Karaç’ı golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra beraberlik için yüklene İzmir Üçyol Gençlik aradığı golü bulamayınca 44. dakikada Gaziemir ekibi Murat Coşkun’un kaydettiği golle devreyi 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda yüklenen ve gol arayan İzmir Üçyol Gençlik 63.dakikada Mesut Çalhan ve 75’de ise Efe Ünlü’nün golleri ile 2-2’lik eşitliği sağladı. Kalan sürede başka gol olmayınca zorlu geçen maç 2-2 sona erdi.

Hakemler; Deniz Can Aydın, Gürkan Mert Bütün, Celal Karaçoban

Gözlemci; Özkan Sarıoğlu, Saha Komiseri; Mustafa Aydın, Sağlık Görevlisi; Demircan Kaplan
Saha; Karabağlar Yeşilyurt Sahası
Saat; 16.00
Tarih; 11 Haziran 2023 Pazar

İzmir Üçyol Gençlik Spor İlk 11’i; Burak Aydepe, Emin Deniz, Aziz Kartal, Yağız Kartal, D. Ahmet Seçilir, Ertuğrul Peprek, Ömer Yalçın, Emirhan Kırcı, Emre Kölemen, Efe Ünlü, Yağız Halit Çaylak
Teknik Sorumlu; Fatih Meşekoparan

Gaziemir Onur Spor İlk 11’i; M. Kutay Akçay, Emrah Çetiner, Emircan Coroz, Serkan Deneri, Murat Coşkun, Bilal Işık, Ömer Akbaş, Emre Zeytünlü, Şeref Can Kuşaksiz, Salim Karaç, Ömer B.
Yönetici; Ali Özçınar
Haber ve Foto: Recep ARSLAN










Bununla ilgili yorum post