Hanzade Mimarlık İzmir 1.Amatör Lig 6.Grup 17.hafta maçında İşçievlersipor, rakibi Güraltay’a 2-1 mağlup oldu ve Play-Off umutlarını son haftaya bıraktı.
Alınan bu sonuçla Güraltay 29 puanla 4. sırada, İşçievlerispor ise 31 puanda kalarak 3.sıraya geriledi.

Müsabaka öncesi İzmir Hakemler Derneği Başkan Yardımcısı ve İl Hakem Kurulu Gözlemci atama sorumlusu Hayati Doğan, Bölgesel Lige yükselen karşılaşmanın hakemi Furkan Bora Altıntaş’a Bölgesel Hakem korkartını takarak tebrik etti.
Karşılaşmaya iki takımda Baskılı oyunla başlarken, Güraltay 20. dakikada Ömer Özek’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra İşçievlerispor penaltı kazandı. Topun başına geçen Muhammed Alagaş kaleci Ali Enes Gökçe’yi geçemedi ve net gol fırsatından yararlanamadı.

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Güraltay, ikinci yarıda İşçievlersipor baskısına direnç gösterirken 75.dakikada Okan Durmaz kırmızı kartla oyun dışı oldu ve Güraltay sahadan 10 kişi kaldı. Müsabakanın 80. dakikasında Bilal Özdemir İşçievlerispor adına beraberlik golünü kaydetmesine rağmen, 90+4’de Güraltay Rıdvan’ın golü ile sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Hakemler: Furkan Bora Altıntaş, Murat İçli, Soner Acar

Gözlemci: Hayati Doğan, Saha Komiseri,;Canan Temel, Sağlık Görevlisi; Pınar Çakmakçı
Saha: Buca Yenigün Sahası
Saat. 15:00
Tarih: 5 Ocak 2025 Pazar günü
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post