Bölgesel Amatör Lig 8. Grup 21. hafta maçında İzmir Güzeltepe FK, sahasında Manisaspor ile 2-2 berabere kaldı.
25 Şubat 2026 Saat 14’de Güzeltepe sahasında oynanan maçtan 4 gol ve 4 kırmızı kart çıkarken, İzmir Güzeltepe FK takımının ise 3 topu direkten döndü. Sahasında 2-2 berabere kalan İzmir Güzeltepe FK 24 puanla 11.sırada, Manisaspor ise 33 puanla 7.sırada haftayı tamamladı.
Müsabakanın 21. dakikasında Manisaspor Bekir Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 4.dakika sonra İzmir Güzeltepe FK’lı Nail Efe’nin şutu direkten döndü. Beraberlik şansını kaçıran İzmir Güzeltepe FK 29.dakikada Muhammet Ali Aydın’ın golüne engel olamadı ve devreyi 2-0 yenik kapattı.
İkinci yarıda rakibine baskı kuran İzmir Güzeltepe FK, 57.dakikada İzzet Enes Topuz’un golü ile farkı 1’e indirdi. 63. dakikada Taner Çapakçur’un şutu direkten döndü ve yeniden beraberlik şansını kaçırdı. İzmir Güzeltepe FK 67’de penaltı kazandı. Topun başına geçen Taner Çapakçur skoru 2-2’ye getirdi. Mücadelenin sonlarında İzmir Güzeltepe FK 90’da Emirhan Dursun ile yüzde yüz net gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar 90+5’i gösterdiğinde İzmir Güzeltepe FK takımında Alparslan Boyraz ve İzzet Enes Topuz ile Manisaspor’dan Mustafa Çay ve Ümit Yasin Arslan kırmızı kartla cezalandırıldı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post