Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Amatör kulüplere yapacağı maddi destek için bir araya gelen kulüpler Çiğli Anemon Otelinde de buluştu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, izmir ASKF ve İzmir GHSİM işbirliği tarafından Çiğli Anemon Otelde sabah kahvaltısında buluştu.

141 Amatör Spor Kulübe 754 bin Türk Lirası nakdi yardım ile ilgili toplantı yapıldı. ASKF Başkanı Kadri Yatkın ve İzmir GHSİ Müdürü Nüammer Uslu’nun birer konuşma yaptığı toplantıda çok sayıda kulüp başkanı ve temsilcisi bulundu.

Yapılacak yardım ile ilgili Spor Şube Müdürü Bahadır Eroğlu tarafından bilgilendirme yapıldı. Kulüpler yapılacak yardımlar ile ilgili sorunlarına cevap almak için spor servisinin her zaman aranması gerektiği bilgisi paylaşıldı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post