Yaklaşık 200’e yakın antrenörün bulunduğu ve bilgi paylaşımlarının yapıldığı Futbol Antrenörleri Whatsapp grubunda zor durumda olan meslektaşlarına katkı sağlamak adına çalışmalarına hız veren antrenörler, bir dönem İzmir’de antrenörlük yapan değerli dostumuz ve aynı zamanda Gazeteci olan Erdoğan Ezgi’yi unutmadı.
Yaşadığı ekonomik sorunlar nedeni ile evinin kirasını ödeyemeyen Ezgi, bir süredir Basmane’de Otel’de kalarak yaşamını sürdürdüğü bilgisine ulaşan komisyondaki grup, olaya hemen müdahale ederek Erdoğan Ezgi’nin 1 aylık Otel ücretini ödeyerek bir nebze de olsa meslektaşlarına sahip çıktılar.
Antrenörlük geçmişi olmasının yanı sıra Centilmen Spor Gazetesi adında bir kuruluş ile İzmir’de spor haberciliği de yapan değerli meslektaşlarımıza bizlerde Ege Spor Life Ailesi olarak katkı sağlamayı ve diğer meslektaşlarımızı da bu emekçi dostumuza sahip çıkmalarını önemle duyuruyoruz.
Bu nedenle Erdoğan Ezgi abimizin kendine ait hesap bilgilerini yayınlıyor ve sağlayacağınız destekler ile sahip çıkılacağını umut ediyoruz.
Ayrıca haber Erdoğan İzgi'nin isteği ve bilgisi dahilinde yapılmıştır.
Erdoğan Ezgi Hesap Numarası;
Ziraat Bankası Şirinyer Şubesi;
İban no: TR10 0001 0009 0261 3058 37 50 01
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post