Geçen hafta Seferihisarspor ile ertelenen maç nedeni ile oynamayan İzmirspor, ligin 6. haftasında yeni yeni toparlanan Urla Belediyespor’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek puanını 13 yaparak maç eksiği nedeni ile haftayı 3. sırada tamamladı. Urla Belediyespor ise 5 puanda kalarak haftayı 7. sırada noktaladı.
Karşılaşmanın 30. dakikasında Alphan’ın sağ kenardan açtığı ortaya Kaan Tahir Çakar, kafa vuruşu ile skoru 1-0’a getiren golü kaydetti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan İzmirspor, ikinci yarıda dakikalar 55’i gösterdiğinde Sefer Seven’in sağ çizgiden açtığı ortaya ilk golün sahibi ve maçında yıldızı olan Kaan Tahir Çakar’ın kafası filelerle buluştu ve skoru 2-0’a taşıdı. Bu golden 15 dakika sonra Sefer’in kullandığı korner atışında Kubilay Baktır son sözü söyleyen golü atarak maçın skorunu 3-0 yapan golü kaydetti.
Haftaya İzmirspor kendi sahasında güçlü rakibi Güzelbahçe Belediyespor ile Urla Belediyespor ise Tezcan Grup Bozyakaspor ile karşılaşacak.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post