Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan İzmirspor, Teknik Adam Ufuk Ateş ile anlaşma sağlarken, Sportif Direktörlüğe ise Olcay Çetinkaya getirildi.
Seçim süreci hazırlıklarını sürdüren İzmirspor’da tek aday olan Başkan Mustafa Kılıç, lig hazırlıklarına start verdi.
En son Kuşadasıspor takımında görev alan Teknik Adam Ufuk Ateş, 2025-2026 sezonunda İzmirspor ile anlaşma sağladı.
İlk iş olarak Teknik Adam Ufuk Ateş ile anlaşma sağlandı. Ardından Sportif Direktörlük görevine ise Olcay Çetinkaya getirildi.
Başkan Mustafa Kılıç, “Ufuk Ateş hocamızla teknik direktörlük konusunda her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Alt yapıya verdiğimiz önemin farkındalığını taşıyan, vizyon sahibi bir isimle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca, İzmirspor Futbol A Takımı Sportif Direktörlüğü görevine Olcay Çetinkaya getirilmiştir. Kendisine bu zor görevde başarılar diliyorum” diye açıklamada bulundu.
UFUK ATEŞ
Altay, Kızılkaya Tarım Şanlıurfa, Kuşadasıspor, İzmir Çoruhlu FK ve son olarak yeniden Kuşadasıspor takımlarını çalıştıran Ufuk Ateş, 2025-2026 sezonunda şampiyonluk hedefleyen İzmirspor’a imza attı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post