Anakaya Loj. İzmir Süper Amatör Lig 3.Grup 23. hafta maçında Karabağlar Eski İzmir, rakibi Karabağlarspor’u 4-2 yenerek ligde kalma umutlarını son haftalara bıraktı.
Alınan bu sonuçla K.Eski İzmir 17 puanla 11.sırada, Karabağlarspor ise 29 puanla 7.sırada tamamladı.

Mücadeleye istekli başlayan Karabağlar Eski İzmir 18.dakikada Ersan Dereli’nin golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 8 dakika sonra Kenan Erkan skoru 2-0’a getirdi. Dakikalar 41’i gösterdiğinde Cihan Ramazan Süer’in golü ile K. Eski İzmir 3-0 öne geçti. İlk yarının sonlarında Türker Yediveren Karabağlar adına golünü attı ve devre 3-1 sona erdi.
İkinci yarıda K.Eski İzmir takımı Abdullah Efe Kara’nın golü ile 4-1 öne geçmeyi başardı. 78. dakikada Karabağlarspor Yakup Aksakallı ile gol bulsa da kalan sürede başka gol olmadı ve zorlu geçen maçı K. Eski İzmir 4-2 kazanarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Hakemler: Samet Gül, Tuğberk Ertem, Orhun Ötü

Gözlemci: Nemci Görer, Saha Komiseri: Aslan Untuç, Sağlık Görevlisi: Demircan Kaplan
Saha: Yeşilyurt Sahası
Saat: 15:00
Tarih: 9 Mart 2025 Pazar günü
Haber ve Foto: Sercan A.










Bununla ilgili yorum post