İzmir 2. Amatör Lig 6.Grup’ta şampiyonluk arzulayan Karabağlar Eski İzmir Spor, güçlü rakibi İzmir 35 FK takımını 6-0 mağlup etti.

Aldığı bu galibiyetle 22 puana ulaşan Karabağlar Eski İzmir Spor, liderliğini sürdürdü. İzmir 35 FK ise 13 puanla haftayı tamamladı.
KARABAĞLAR ESKİ İZMİR: 6- İZMİR 35 FK: 0
Ligde Karabağlar Eski İzmir, İzmir Trabzongücü ve Esenlik takımları zirve mücadelesi verirken, Karabağlar Eski İzmir Spor namağlup zirvedeki yerini korudu.
Karşılaşmaya istekli ve hızlı başlayan Karabağlar Eski İzmir Umur, İsmail ve Cuma ile girdiği net gol fırsatlarında İzmir 35 FK kalecisi Mehmet Bayram harika kurtarışlarla gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra yüklenen ve gol arayan Karabağlar Eski İzmir takımı 26’de Bedrettin Kapar ve 39’da ise Furkan Hilmi Gün’ün frikik golü ile 2-0 öne geçti. İlk yarının sonlarında doğru İzmir 35 FK takımında Cebrail Çelik’in frikik atışı direkten döndü net gol fırsatından yararlanamadı.
İkinci yarıda gollerine devam eden Karabağlar Eski İzmir Spor, 55’de Umur Doğan, 62’de Erdin Boydak, 75’de Gürkan Bozdağ ve 90+2’de ise Ufuk Çakar’ın kaydettiği gollerle sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Hakemler; Samet Ogün Açıkel, Murat İçli, Yaşar Çeler

Gözlemci; Ahmet Kürşat Bellemiş, Saha Komiseri; Aslan Untuç, Sağlık Görevlisi; Nesrin Kılıç
Saha: Yeşilyurt Sahası
Saat: 13:00
Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar günü

Karabağlar Eski İzmir 11’; Muhammet Doğanay Devecel, Muhammet Eren Oğuz, Bedrettin Can Kapar, Yunus Doğukan Korkmaz, Berat Işıldak, Furkan Hilmi Gün, Erdin Boydak, Melih Dağdelen, Cuma Alparslan, İsmail Baran Demirtaş, Umur Doğan
Teknik Sorumlu: Murat Özkalfa

İzmir 35 FK 11’i; Mehmet Bayram, Mustafa İçdağ, H.Tufan Yetişkul, Mertcan Çıkrıkçı, Ahmet Hakan Öztürk, Şerif Kurşun, Halil Biçer, Cebrail Çelik, Ozan Mermertaş, Serkan Akman, Muhammet Akyüz
Yönetici: Şenol Bostan
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post