Taner Savut İzmir 1. Amatör Lig 9.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Karabağlarspor, rakibi Karabağlar Barınspor’u 10-0 mağlup etti.
Rakibi Karabağlar Barınspor’u 10-0 mağlup eden Karabağlarspor’da Dıuof yıldızlaştığı maçtan attığı 6 golle takımına önemli katkı sağladı. Aldığı bu galibiyetle 26 puana ulaşan Karabağlarspor 2. sıradaki yerini korudu.

KARABAĞLAR BARINSPOR:0- KARABAĞLARSPOR: 10
Karşılaşmaya istekli ve atak başlayan Karabağlarspor 10. dakikada Mbaye Came Diouf’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra Fatih penaltı golü ile skoru 2-0’a taşıdı. Gollerine devam eden Karabağlarspor, 20-24 ve 44’de Mbaye Came Diouf ile goller buldu ve ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı. İkinci yarıda dakikalar 50’yi gösterdiğinde Mahsun, 60 ve 65’de Mbaye Came Diouf, 80’de Fatih ve son olarak 90’da ise Şevket Aydın’ın golleri ile sahadan 10-0 galibiyetle ayrıldı.

Hakemler; Bahri Berk Uygun, Ufuk Güven, Mehmet Akif Albayrak

Gözlemci; Seyfi Gülşahin, Saha Komiseri; Cüneyt Serdar Canpolat, Sağlık Görevlisi; Nesrin Kılıç
Saha: Yeşilyurt Sahası
Saat: 17:00
Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar günü

Karabağlar Barınspor 11’i; Ramazan Güzey, İbrahim Uzun, Muhammed Işık, Nazım Yumuşak, H.Özdin, Atakan Özkan, Ferdi Bolat, Cemal Can Çakmak, Yağız Yılmaz, Vural Arda Öztaymaz, Oğuzhan Yıldırım
Yönetici; Hasan Hidayet Gincan

Karabağlarspor 11’i; Onur Keser, Caner Şahin, Oğuz Heves, Engin Can Yavaşer, Sertaç Sarıkaya, Mbaye Came Diouf, Bünyamin Oğuz, Fatih Polat, Mahsun Aydın, Muhammed Emin, Okan Şirin
Teknik Sorumlu; Davut Bulgak
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post