İzmir Taner Savut 1 Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Kozağaçspor, rakibi Evka 1 Spor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Aldığı bu galibiyetle 10 puana yükselen Kozağaçspor 5.sırada, Evka 1 Spor ise 4 puanla son sırada haftayı tamamladı.

EVKA 1 SPOR: 1- KOZAĞAÇSPOR: 2
Mücadelenin hemen başında Kozağaçspor, 3. dakikada Bora Tetik’in golü ile 1-0 öne geçti. Yediği gol sonrası oyuna ortak olmaya çalışan Evka 1 Spor, Civan Koça ile beraberlik şansını kaçırdı. İlk yarının sonlarına doğru Evka 1 takımı Bora Öz ile net fırsatı değerlendiremedi ve devreyi Kozağaçspor 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda iki ekipte istediği oyuncu sergilemekte zorlansa da 67.dakikada Kozağaçspor, Efecan Ertuş ile girdiği pozisyonda direği geçemedi. Mücadelenin 75. dakikasında Kozağaçspor Muhammed Mustafa ile golü buldu ve skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Evka 1 Spor tecrübeli stoperi Fatih Gökdemir ile golü bulsa da kalan sürede başka gol olmadı ve Kozağaçspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Hakemler; Batu Arıbakır , Burak Erdoğdu, Erkan Girgin

Gözlemci; Cüneyt Naci Yıldırım, Saha Komiseri; Caner Candan, Sağlık Görevlisi; Halil Ültemek
Saha; Buca Belediye Yenigün sahası
Saat; 13.00
Tarih; 30 Nisan 2023 Pazar günü

Evka-1 Spor İlk 11’i; Doğukan Aklar, Fatih Gökdemir, Orkun Kardar, Serdar Akın, Bora Öz, Aşkın Samet B., Semih Eren H.,Alperen Şimşek, Mert Fatih Eryigit, Feritcan Yalur, İlkan Koçak
Teknik Sorumlu; Mahmut Vardar
Kozağaç Spor İlk 11’i; Volkan K., Muhammet Taboru, Yusuf Sedat Çamlı, Hasan Can Buğra, Alper Dulyar, Ahmet Enes Aytekin, Bora Tetik, Mehmet Çelik, Yunus Emre Y., Efecan Ertuş, İsmail Akgün
Yönetici; Celal Demir
Haber ve Foto: Recep ARSLAN










Bununla ilgili yorum post