Rakibi Yılmazkaya Spor’u 5-1 mağlup eden Eşrefpaşaspor, puanını 22 yaparken liderliğini korudu.
Mücadeleye baskısını başlayan Eşrefpaşa Spor 10. dakikada Alper Tolga Karayakuplu’nun attı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonrada baskısını sürdüren Eşrefpaşa Spor buldukları poziyonları gole çeviremezken, Yılmazkaya Spor 43. dakikada kazandığı penaltıyı Erkan Esen gol ile sonuçlandırmayınca beraberlik şansını kaydetti. İlk yarıda başka gol sesi cıkmazken, Eşrefpaşa Spor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskısını sürdüren Eşrefpaşa Spor 57. dakidaka Şakir Dernek, 60 ve 68. dakikalarında İbrahim Abalı’nın kaydettiği goller ile skoru 4-0 yaptı. bu golden 5 dakika sonra Yılmazkaya Spor kazandığı penaltıyı Olcan Etçioğlu ile gole çevirerek skoru 4-1 yaptı. Orta alanda pas yaparak rakibine yüklenen Eşrefpaşa Spor 90. dakikada Kemal Can Tekli’nın uzaktan şekliği şut filelerle buluştu ve skoru 5-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca müsabakayı Eşrefpaşaspor 5-1 kazanarak hanesine 3 puan daha ekledi.

Hakemler; Melis Özçiğdem, Meryem Güler, Tolga Düyüncü.

Gözlemci;Özer Alanyüz, Saha Komiseri; Servet Kaya, Sağlık Görevlisi; Yiğit Candan
Saha; Atatürk 1 Nolu Yan sana
Saat; 16:00
Tarih; 16 Nisan 2022

Yılmazkaya Spor 11’i; Caner Ömeroğlu, Abdulbari Özkan Unul, Hasan Kaymaz, Barkın Tütüncü, Olcay Etçioğlu, Erhan Esen, Fikret Aydın, Hakan Türkal, Hüseyin Kaymaz, Mustafa Sandekli, Yunus Tuyli.

Eşrefpaşa Spor İlk 11’i; Erkan Tabak, Arda Demiralan, Mateus Almeida Jorge Luız, Necati Kadir Sezer, Gökhan Acı, Tugay Takar, Alper Tolga Karayakuplu, Hüseyin Şenşeçer, İbrahim Abalı, Ömer Faruk Yeşilyurt, Şakir Dernek.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post