Bölgesel Amatör Lig 7.Grup 9.hafta maçında Lider İzmirspor, rakibi Balçovaspor’u 4-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
Ligde oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 20 puanla lider olan İzmirspor, 7 puanla 13. sırada yer alan Balçovaspor’u 4-1 yenerek İzmir derbisini kazanan taraf oldu.

Mücadelenin ilk 25 dakikasında iki takımda kontrollü futbol oynarken, dakikalar 30’u gösterdiğinde İzmirspor Yağız Bağcı’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Yağız Bağcı yeniden sahneye çıktı ve kendisi ile takımının 2. golünü atarak skoru 2-0’a getirdi. Mücadelenin 35. dakikasında penaltı kazanan İzmirspor’da topun başına geçen Batuhan Dinçer Yokuş skoru 3-0’a getirdi ve devrenin sonucunu belirledi.
İkinci yarıda skor avantajı ile sahaya çıkan İzmirspor, 58. dakikada Fırat Yakıştır’ın golüne engel olamadı ve Balçovaspor farkı 2’ye indirdi. Müsabakanın son golü 79. dakikada İzmirspor’lu oyundu Hakkı Tosun’dan geldi ve İzmirspor sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Hakemler: Halim Kolancı, Furkan Yıldız, İsa Çelik, 4. Hakem: Ümit Coşkun

Denetçi; Serhat Çölgeçen, Gözlemci; Halil İbrahim Akar, Saha Komiseri; Cengiz Tahtakın, Sağlık Görevlisi; Nurgül Tüngür
Saha: Balçova İlçe Stadı
Saat: 14:00
Tarih: 24 Kasım 2024 Pazar günü
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post