Takımın başına Uğur Damar’ın gelmesi ile çıkış yakalayan Eski İzmir Gençlik Spor, Limontepe engelini 4 golle aşarak hanesine 3 puanı daha ekledi ve zirve takibine devam etti.
Mücadeleye hızlı başlayan Eski İzmir Gençlik Spor, 20. Dakikada Yiğit Ergün’ün attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonları oynanırken, Eski İzmir Gençlik Spor’lu oyuncu Muhammet Kırmızı kartla oyun dışı oldu ve kalan sürede takımını 10 kişi bıraktı.
İkinci yarıda 55. Dakikada Mehmet Süzgün, 61. Dakikada yeniden Yiğit Ergün ve 80. Dakikada oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan Boyacı’nın golleri ile skor biranda 4-0 Eski İzmir Gençlik Spor lehine oldu. Mücadelenin 89. Dakikasında Limontepe Spor 1 gol bulsada maçın skorunu lehine çeviremedi ve zorlu geçen maçı Eski İzmir Gençlik Spor 4-1 kazandı. Karşılaşmada Yiğit Ergün attığı 2 golün dışında verdiği 2 gol pası ile maçın yıldızı oldu.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post