Anakaya Loj.İzmir Süper Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Nafiz Gürman, sahasında konuk ettiği Anakaya Loj.Özçamdibispor’u 3-1 yenerek şampiyonluk yarışından kopmadı.
Bu sonuçla Özçamdibi 32 puanda kalarak liderlikten oldu ve 3.sıraya geriledi. Nafiz Gürman ise 30 puana ulaşarak haftayı 5.sırada tamamladı.
Binin üstünde taraftar ve sporseverin yakından takip ettiği maça iki takımda kontrollü başladı. Dakikalar ilerledikçe pozisyonlar bulan takımlar fırsatları değerlendiremedi.

GEÇMİŞ OLSUN ALPASLAN BOYRAZ
Maçın 30.dakikasında Anakaya Loj.Özçamdibispor’lu oyuncu Alpaslan Boyraz ikili mücadele sonunda sakatlık yaşadı ve Hastaneye kaldırıldı.Yapılan kontrolle sonrasında burnunda kırık oluştu ve kaşına ise dikiş atıldıktan sonra evine taburcu edildi.
İlk yarının sonlarında Nafiz Gürman takımının yıldız oyuncusu Emre Kekeç skoru 1-0’a getirdi ve devrenin de sonucunu belirledi.

İkinci yarıda baskı kuran Nafiz Gürman takımı 73. dakikada Mert Can Yıldız’ın golü ile 2-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Can Mert Dağ kendi kalesine attığı golle fark 1’e indi. Mücadelenin sonlarına doğru Can Mert Dağ Nafiz Gürman adına son sözü söyleyen golü kaydetti ve zorlu geçen maçı Nafiz Gürman 3-1 kazanarak hem 3 puanı hanesine yazdırdı. Hem de Özçamdibispor takımını liderlikten etti.

Hakemler: Ege Burak Atamer, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Can Yapanmış

Gözlemci: İhsan Uğraş, Saha Komiseri: Ümit Elkit ve Fikret Uslu Sağlık Görevlisi;Ezgi Yıldız
Saha: Bayraklı Şehit Ümit Boz Sahası
Saat: 14:00
Tarih: 26 Ocak 2025 Pazar günü
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post