Hanzade Mimarlık İzmir 1. Amatör Lig 9. grup 13.hafta maçında Narlıdere Belediyespor, deplasmanda Ürkezgücü takımını 4-1 yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü.
Ligde oynadığı 13 maçtan 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 34 puan toplayan Narlıdere Belediyespor averajla 2. sırada, Ürkmezgücü ise 23 puanla haftayı 3. sırada tamamladı.
Haftaya Narlıdere Belediyespor sahasında Güzelyalı SK ile oynarken, grubun averajla lideri olan Güzelbahçe FK ise Çeşme Ilıcaspor ile sahasında karşılaşacak. Bu iki karşılaşmanın sonucu şampiyonu belirleyecek.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarının hemen başında Ürkmezgücü Hüseyin Ürkmez’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra sahneye çıkan maçında yıldızı Adis Jahovic skoru 1-1’e getiren golü kaydetti. Bu golden sonra yüklenen Narlıdere Belediyespor, 55’de Yavuz Selim Yetiştirdim’in golü ile 2-1 öne geçti. Mücadelenin sonlarında Adis Jahoviç 80 ve 85’de art arda 2 gol daha atarak hat-rick yaptı ve takımını 4-1 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve Narlıdere Belediyespor zorlu Ürkmez deplasmanından 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post