
Alt sıralardan ve düşme hattından kurtulmak isteyen Narlıdere Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği İzmirspor karşısında ilk yarı 22.dakikada Hakan Kocakahya'nın attığı gole engel olamadı ve devreyi 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıda da baskılı başlayan İzmirspor 52. dakikada Doğacan Diker skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti. Bu dakikadan sonra toparlanan ve baskılı futbol oynayan ev sahibi ekip, 75. dakikada oyuna sonradan dahil olan Bartu İnal, farkı 1'e indiren golün sahibi oldu. İlerleyen dakikalarda gol arayan ve İzmirspor caza alanında baskı kuran Narlıdere Belediyespor, 84. dakikada Alptuğ Özkumru'nun golü ile 2-2'lik beraberliği yakaladı. Kalan sürede iki ekipte girdikleri net gol fırsatlarından yararlanamayınca zorlu mücadele 2-2 sona erdi ve iki takımda hanelerine 1'er puan ekledi.
İzmirspor aldığı bu beraberlikle 51 puana ulaşırken, 3. sıradaki yerini korudu. Narlıdere Belediyespor ise mutlak galip gelmesi geren maçta 2-2 beraberlikle ayrıldı ve 25 puanla 13. sırada haftayı tamamladı.

Hakemler; Çağrı Oğuzhan Serpim, Erdem Gürol, Özgür Dikkule

Gözlemci; Selahattin Dereli, Saha Komiseri; Mustafa Aydın
Saha: Ali Artuner Sahası
Saat: 13:00

Narlıdere Belediyespor 11'i; Atacan Dinaer, Hamdi Engin Ferdönmez, Volkan Demirkıran, Çağrı Gürbüz, Mert Zafer Aydın, Eray Taştan, Ömer Vatandaş, Musacan Kutlu, Hakan Arslan, Hakan Bayraktar, Tabiso Mpame

İzmirspor 11'i; Uğur Engür, Okan Şen, Armin Gol Dooz, Selahattin Yaman, Berk Karınlı, Hüseyin Adıgüzel, Tolgahan Gök, Kubilay Baktır, Doğacan Diker, Yoldaş Geçer, Hakan Kocakahya
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post