Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen İzmirspor’da Başkan Nedim Topaloğlu, taraftar ve camiaya 100. yıl zafer yılı olacağını ifade etti
Kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İzmirspor Kulüp Başkanı Nedim Topaloğlu şunları ifade etti. “Heyecan verici bir anın eşiğindeyiz! 2023-2024 sezonunu kendi evimiz olan Yesilyurt sahasında başlatmak için büyük bir coşku içerisindeyiz. İzmirspor’un 100. yılını kutlamak için bir araya gelmek ve hedefimizi açıkça belirtmek istiyoruz: Şampiyonluk!
Bu büyük andan sizi mahrum bırakmak istemiyoruz ve tüm İzmirspor ailesini, en sadık taraftarlarımızı, eski ve yeni oyuncularımızı, yöneticilerimizi ve futbolseverleri bu özel günde yanımızda görmek istiyoruz.
Bu maç, İzmirspor’un tarihindeki en büyük başarılarından biri için ilk adım olacak. Bu sezon, 100. yılını kutlayan kulübümüz için zafer yılı olacak ve bu zafer yolculuğuna hepinizi davet ediyoruz. Sizlerin tutkusu ve desteği olmadan bu başarıya ulaşamayız.
Unutmayın, bu sezon sadece bir futbol sezonu değil, aynı zamanda 100 yıllık bir geleneği ve başarıyı kutlama sezonu olacak. Hep birlikte, İzmirspor’u zaferle taçlandırmak için güç birliği yapalım.
Sizi Yesilyurt sahasında görmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı unutmayın. Birlikte büyük işlere imza atmak için sabırsızlanıyoruz. İzmirspor için hep birlikte zaferlere yürüyeceğiz!
Saygılarımla, Nedim Topaloğlu İzmirspor Başkanı
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post