Karşılaşmaya hızlı başlayan İzmir temsilcisi Dikili Çandarlıgücü 8. dakikada gelen ortaya Burak Beyit, ön direkte buluştuğu topu filelerle buluşturudu ve takımnı 1-0 öne geçirdi.
Bu golden sonra baskı yapan fakat girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamayan Dikili Çandarlıgücü, 44. dakikada Gökhan Demir'in attığı gole engel olamadı ve devre 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda baskılı oynayan Dikili Çandarlıgücü, Ömer'in boş kaleye atamadığı golün dışında 5-6 net gol pozisyonunu değerlendiremeyince deplasmandan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Ortaca Belediyespor'un bu hafta galip gelmesi ve Dikili Çandalıgücü ise bu haftayı beraberlikle tamamlaması sonucunda Dikili Çandarlıgücü Ligin bitimine 2 hafta kala Süper Amatör Lige düştü.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post