Ligde 27 puanla 4. sırada olan Tire Belediyespor, düşme hattında yer alan Bornova Ataspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmaya hızlı ve arzulu başlaya Tire Belediyespor, 15. dakikada Oğuzhan Şener’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra Bornova Ataspor Barış Ercan ile karşılık verdi ve maçta 1-1’lik eşitlik sağlandı. Müsabakada dakikalar 35’i gösterdiğinde Tire Belediyespor, Abdülkadir Yalçınkaya’nın kaydettiği golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda baskısına devam eden Tire Belediyespor, 70’de Ademcan Kınalı ve 80’de ise oyuna sonradan dahil olan Diyadin Kaya’nın golleri ile Tire Belediyespor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Hakemler; Numan Güneş, İbrahim Zeytin, Yeşim Sur

Gözlemci; Satılmış Kavacıklı, Saha Komiseri; BekirŞençamlar, Sağlık Görevlisi; Cahit Şahin
Saha: Gaziemir İlçe Sahası
Saat: 16:00
Tarih: 7 Ocak 2023 Cumartesi günü,

Bornova Ataspor 11’i; Yiğit Ağduk, Meriç Ergun, Ali, Zeybek, Beytullah Kılıç, Halil İbrahim Nerede, Ekrem Özkaya, Burakcan Kutlu, Ahmet Aklan, Barış Ercan, Çağrı Akkoyunlu, Mesut Yıldız
Teknik Sorumlu; Çetin Kılıç

Tire Belediyespor 11’i; Hasan Zemin, Umut Canlıesir, Ademcan Kınalı, T.Yasin Avcı, H.Sarpasar, M.Ali Aksoy, A.Emirhan Tuncel, Oğuzhan Şener, Furkan A. Abdülkadir Yalçınkaya, Efe Sarımsak
Antrenör: Osman Ulaş
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post