Karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip biraz baskılı gözükse de 6. Dakikadan itibaren Torbalıspor ciddi ataklar yapmaya başladı. İlk yarıda İsmail Can Taşkıran, Mert Özcanlar ve Fatih Bozok ile net fırsat yakalayan İzmir ekibi, sonucu değiştirecek gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda gol için yüklenen Torbalıspor, 66’da Engin Taşdemir ile net fırsatı değerlendirmedi. Dakikalar 77’yi gösterdiğinde Batuhan Dinçer Yokuş, kaleci Ersin Köken’i avladı ve takımı Torbalıspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra ilk golün sahibi Batuhan Dinçer Yokuş’un ceza alanı içinde düşürülmesine karşılaşmanın hakemi Ali Tunçer penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına oyuna sonradan dahil olan Murat Arslan skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Mücadelenin son dakikalarına girildiğinde maçında yıldızlarından Fatih Bozok, son sözü söyleyen golü kaydetti ve Torbalıspor’u 3-0 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadeleyi TORKOS 3-0 kazanarak puanını 6’ya yükseltti.

Hakemler; Ali Tunçer, Süleyman Öztürk, Sultan Çelik, 4. Hakem; Yunus Emre Çiftçi

Gözlemci; Hasan Yapıcı, Denetçi; Tuncay Taşpınar, Saha Komiseri; Enis Aksoy
Saha: Torbalı Sahası
Saat: 14:00
Tarih: 3 Kasım 2019

Torbalıspor 11’i; Mert Ercan, Engin Taşdemir, Mert Özcanlar, Zahid Kaya, Anıl Özönerli, Hami Baytar, İsmail Can Taşkıran, Fatih Bozok, Batuhan Dinçer Yokuş, Rıdvan Gürler, Serdar Vefa Yeşil
Teknik Sorumlu: Cevdet Çapar

Bağcılar Spor 11’i; Ersin Köken, Bahadır Sekizkardeş, Uğurcan Arslantürk, Halil İbrahim Mızrap, Serhat Mutlu, Sayim Çelik, Özcan Aydın, Samet Hasan Yıldıran, Serdar Rahman Bilik, Muhammed Furkan Işık, Murat Batuhan Abdikoğlu
Teknik Sorumlu: Mehmet Yıkılmazdağ
Haber ve Foto: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post