
Mücadeleye hızlı başlayan Torbalıspor, 8. dakikada Kuşadasıspor'un geliştirdiği atak sonunda top kornere çıktı. Korner atışında gelen top ceza alanı içinde karambol yaşanmasını sağladı. Kuşadasıspor'lu oyuncu Kaan Bartu Büyükyıldırım, bu karambolü iyi değerlendirdi ve ayağının içiyle vurduğu top filelerle buluştu. 1-0 öne geçen Kuşadasıspor, skor avantajını korma adına kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Sadik Balarabe'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Süleyman, net pozsiyonda yaptığı kurtarışla gole engel oldu. Bu dakikadan sonra Sadik Balarabe, Billy ve Murat Arslan ile girdiği net gol fırsatlarından yararlanamayan Torbalıspor, ilk devreyi 1-0 yenik kapattı.
İkinci yarıda etkili başlayan Torbalıspor, Sadik, Billy ve Berkay Günay ile girdiği net gol fırsatlarından yararlanamadı ve deplasmandan ummadığı bir yenilgi alarak, zirve yarışında ciddi yara aldı.
Torbalıspor aldığı bu yenilgi ile 34 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Kuşadasıspor ise 30 puana ulaştı ve 4. sırada haftayı tamamladı.

Zorlu mücadeleyi Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,Torbalıspor Kulüp Başkanı Sabri Taşcan ve yöneticler birlikte takip etti.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post