Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ulukent Gençlik, sahasında konuk ettiği Kemalpaşaspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçmesini bildi.
Ligde oynadığı 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 yenilgi ile 18 puana ulaşan ve maç fazlası ile haftayı lider tamamlayan Ulukent Gençlik, 6 puanla 8.sırada yer alan Kemalpaşaspor’u 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekipte girdiği net gol fırsatlarını değerlendiremedi ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda dakikalar 49’u gösterdiğinden Engin Gazal penaltı golü ile Ulukent Gençlik takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra ilk golün sahibi Engin Gazal skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. Bu gol sonrası Kemalpaşspor’da savunma oyuncusu İdris Demir kırmızı kartla oyun dışı oldu ve takımını 10 kişi bıraktı. Skor olarak rahatlayan ve 10 kişi kalan rakibi karşısında gol arayan Ulukent Gençlik 63.dakikada Doğan Yaşar Keskin’in golü ile skoru 3-0’a taşıdı. Kalan sürede başka gol olmayınca Ulukent takımını sahadan 3-0 galibiyetle ayrılmasını bildi.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post