Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör Lig 1. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Ulukent Gençlik, konuk olduğu Denizspor’u deplasmanda 5-0 mağlup etti.
Ligde oynadığı 4 maçı da kazanarak 12 puana ulaşan Ulukent Gençlik averajla haftayı 2.sırada tamamladı. Denizspor ise 3 puanla 10.sırada yer aldı.
Erçin Yardımcı’nın 3 gol (hat-rick) yaptığı maçı 5-0 kazanan Ulukent Gençlik 4. haftayı da 3 puanla tamamladı.
Mücadeleye hız başlayan Ulukent Gençlik 6.dakikada Erçin Yardımcı’nın golü ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde Engin Gazal skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.
İkinci yarıda gollerine devam eden Ulukent Gençlik, 50 ve 57’de Erçin Yardımcı, 85’de ise Kemal Mart’ın golleri ile sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı.
Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN










Bununla ilgili yorum post